» За нас:


Бутиковият комплекс Форест Хаусис (Forest Housеs) се състои от три къщи за гости и се намира в гр. Годеч, разположен в западната част на Стара Планина. Това определено е различно място за релакс: уединено тихо, с неустоим планински чар. Построен е на склон така, че всеки един от апартаментите на къщите има южно изложение. Привлича с спиращ дъха изглед към района на Чепън планина и умелото съчетание на спокойствие и уют.


Къщите са в алпийски стил, сливащ се с околния пейзаж от гори и ливади, излъчващ спокоен шик. В изграждането им е използвано много дърво и камък в естествените им разцветки и нюанси, детайли взети направо от природата. Красотата на мястото е намерило израз и във вътрешната архитектура: естествен камък, фино дърво, нестандартно осветление и камини с жив огън, цветова палитра от топли земни тонове и червено-оранжевите отсенки на залеза умело пресъздават очарованието на заобикалящата природа, предразполагаща към отмора, спокойствие и релакс.


Форест Хаусис е за любителите на природата и спокойния живот. Човек отсяда във Форест Хаусис, за да чуе гласовете на природата и да се вслуша в собствения си вътрешен глас.


Комплексът предлага помещение за хранене с всички удобства, където можете сами да си приготвите храната. Разполагаме с външни беседки и барбекюта.


В близост се намира денонощният ресторант "Балач", който предлага уютна и приятна обстановка, допълваща се от разкошна лятна градина и открит басейн. В менюто се предлагат български местни специалитети и рибни ястия.


За пълното спокойствие на своите гости Forest Houses предлага едно различно място включващо зона за релакс, билкова сауна, парна баня, външно джакузи, фитнес зона и масаж.


Билкова сауна
За да се почуствате жизнени, енергични и освежени, комплексът предлага автентична външна билкова сауна изградена от дървени трупи и горски мъх по руска технология. Тя е с температура 55-60 градуса, като при нея акцента е върху благотворния ефект на горските билки, пчелен мед, треви и клонки от района, а не върху топлинното въздействие. Билковата сауна е сред най-добрите терапии в борбата срещу стреса и напрежението. Тя е значително по-ненатоварваща, в нея тялото се отпуска и затопля, кръвооросяването на кожата се засилва. Така се създават оптимални условия за усвояването на билковите пари чрез дихателните пътища и стимулира пречистването на кожата и премахва токсините. Престоя в билковата сауна елиминира насъбрания стрес от ежедневието и оставя чуството за отпочиналост и приятни ароматни усещания.