» За нас:


Бутиковият комплекс Форест Хаусис (Forest Housеs) се състои от две къщи за гости и се намира в гр. Годеч, разположен в западната част на Стара Планина. Това определено е различно място за релакс: уединено тихо, с неустоим планински чар. Построен е на склон така, че всеки един от апартаментите на къщите има южно изложение. Привлича с спиращ дъха изглед към района на Чепън планина и умелото съчетание на спокойствие и уют.


Къщите са в алпийски стил, сливащ се с околния пейзаж от гори и ливади, излъчващ спокоен шик. В изграждането им е използвано много дърво и камък в естествените им разцветки и нюанси, детайли взети направо от природата. Красотата на мястото е намерило израз и във вътрешната архитектура: естествен камък, фино дърво, нестандартно осветление и камини с жив огън, цветова палитра от топли земни тонове и червено-оранжевите отсенки на залеза умело пресъздават очарованието на заобикалящата природа, предразполагаща към отмора, спокойствие и релакс.


Форест Хаусис е за любителите на природата и спокойния живот. Човек отсяда във Форест Хаусис, за да чуе гласовете на природата и да се вслуша в собствения си вътрешен глас