За нас

Сертификат "Зелен ключ"

Уважаеми гости,
Горди сме да Ви съобщим, че през 2023 г. нашият хотел получи сертификат „Зелен ключ“ , който е водещият стандарт за високи постижения в областта на екологичната отговорност и устойчивостта в туристическата индустрия и означава ангажимента на компаниите да се придържат към строгите критерии, определени от международната фондация за Екологично образование или FEE.

Присъждането на сертификата признава отлични постижения в областта на отговорността към околната среда и устойчивото развитие.

Зеленият ключ е признание за високи постижения в областта на екологичната отговорност и устойчивото функциониране в туристическата индустрия. Този престижен еко-етикет показва ангажираността на туристическите обекти да се придържат към стриктни критерии, разработени от Фондацията за Екологично образование.

Зеленият ключ е обещанието на хотелите към техните гости, че избирайки престой в сертифициран обект, те помагат в каузата за по-устойчиво развитие и опазване на околната среда. Ето какво можете да направите, ако искате да ни подкрепите в нашите инициативи за устойчиво развитие и опазване на околната среда съобразно критериите на „Зелен ключ“:

  • Не използвайте бутилирана вода – нашата чешмяна вода е безопасна за пиене.
  • Повторното използване на кърпи и спално бельо пести вода и намалява употребата на перилни препарати, които замърсяват естествените водоизточници.
  • Искате да използвате кърпата си повторно? Поставете я на закачалка.
  • Искате кърпата Ви да бъде сменена? Моля, свържете се с нас.
  • Ако желаете да сменим спалното Ви бельо, моля свържете се с нас.
  • Моля, изхвърляйте отпадъците разделно на указаните места.
  • Моля, изключвайте климатиците при напускане на стаята.

Следвайки философията за отговорен бизнес, намаляваме вредите върху околната среда.
Нашата цел е да Ви предоставим гостоприемство с грижа към природата.

БЛАГОДАРИМ ЗА ВАШАТА СЪПРИЧАСТНОСТ!

Scroll to Top

Изпрати ни запитване »